-Tålig & prisvärd telefon från Doogee med modellen S88 PRO 

 

Doogee S88 Pro

Med Doogee S88 Pro får du en mobiltelefon som är med dig genom allt. Det kraftfulla batteriet håller för upp till fem dagars användning, och med en mängd praktiska funktioner (som till exempel kompass och förstoringsglas) är telefonen så mycket mer än bara en telefon. Den tåliga konstruktionen står emot fallskador och stötar, och den är både damm- och vattentät. Telefonen är enkel att låsa upp med både fingeravtrycksläsare och ansiktsigenkänning, och det kraftfulla batteriet ger dig nog med kraft för nästa äventyr. 

Byggd för att hålla, alltid

Doogee S88 PRO är framtagen för att hålla i de mest krävande omgivningarna och förhållandena. Telefonen är IP68/IP69K-klassad och uppfyller Military Standard 810G-kraven, vilket bland annat innebär att den är helt skyddad mot damm, är vattentät (klarar upp till 30 minuter på 1,5 meters djup), kan tappas på hårda ytor från 1,2 meters höjd, står emot vibrationer och klarar sig igenom extrema temperaturer.  Doogee S88 PRO är med andra ord den perfekta telefonen för dig med ett jobb som kräver riktigt tuff utrustning, eller dig som lever för äventyr av alla de slag. Telefonen är dessutom försedd ICONIC LED som är programmerbar för olika aviseringar. 

Praktiska funktioner för både arbete och fritid

Med inbyggd kompass, förstoringsglas, höjdmätare och massa annat som kan komma till användning vad du än tar dig för är Doogee S88 PRO så mycket mer än bara en telefon. Den är ett multiverktyg och en utmärkt resekamrat på en och samma gång. 

Telefonen är givetvis utrustad med vanlig GPS, men även med tre andra avancerade navigationssystem: GLONASS, BeiDou och Galileo. Tillsammans ger de dig en snabbare och mer exakt positionering, oavsett om du befinner dig mitt i stan eller långt utanför civilisationen.

 

Aldrig mer oro för att batteriet ska ta slut

Doogee S88 PRO ger dig batteritid i upp till hela 5 dagar. Det kraftfulla batteriet på 10000 mAh ser till att du har batteri till allt det som ligger framför dig, och med snabbladdning på 24 W och stöd för trådlös laddning på 10 W går det snabbt och smidigt att ladda upp batteriet medan du laddar för nästa äventyr. Doogee S88 PRO är dessutom kompatibel med omvänd laddning, vilket innebär att du kan använda den som en powerbank för dina andra enheter.  

Kraftfullt kamerasystem 

Doogee S88 PRO har ett Quad-kamerasystem som låter dig bevara varje ögonblick. Huvudkameran på 21 MP fångar klara och detaljrika bilder, och vidvinkelkameran, macrolinsen och djupsensorn arbetar för att på ett utmärkt sätt återge vackra landskap detaljrika närbilder.  Kameran presterar väl även i mörkare förhållanden, och med hjälp av en intelligent igenkänningsteknik kan den automatiskt justera sina inställningar för att ge bästa möjliga resultat, oavsett var du befinner dig eller vad du gör. 

Tålig skärm med uppslukande egenskaper

Den 6,3" stora Full HD+-skärmen ger dig en uppslukande visuell upplevelse, oavsett om du streamar videos eller spelar spel. Njut av en klar och tydlig med enastående optisk prestanda. 

Allmänt
Typ av produkt Pekskärmsmobil
Formfaktor Beröring - Robust
Skydd Stötsäker, vattenavvisande, stänktålig, dammtålig
Operativsystem
Android 10
Storlek
171.6 x 85.5 x 18.7 mm
Ram 6 GB
Internminne 128 GB (Minneskort till : 1TB) 
Processor typ Octa-Core P70 Helio
(4x2.1 GHz Cortex-A73 & 4x2.0 GHz Cortex-A53) 
Färg Svart , Grön , Orange
SAR-värde 1,192 W/kg (kropp), 0,317 W/kg (huvud)
EAN
6924351668426
SKU
668426